بررسی جیوه و تاثیرات ان در کشاورزی و دام داری

دسته بندي : مباحث رشته ها » مقاله و تحقیق
دانلود فایل کامل بررسی جیوه و تاثیرات ان در کشاورزی و دام داری
در قالب فایل word و متشکل از 8 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::
منشأ اصلی جیوه، سوخت ذغال‌سنگ و نفت و مشتقات آن بوده، تخریب فیزیکی و شیمیائی سنگ‌ها، سالانه در حدود ۲۳۰تُن جیوه به دریاها و اقیانوس‌ها می‌افزاید.
مشخصات عمومی 
عدد اتمی: ۸۰، وزن اتمی: ۶/۲۰۰ 
چگالی: ۵/۱۳، غیرقابل حل در آب 
نقطهٔ جوش: بالاتر از ۳۵۷ درجهٔ سانتی‌گراد 
نقطهٔ انجماد: ۳۹- درجهٔ سانتی‌گراد 
فشار بخار در ۲۰ درجهٔ سانتی‌گراد، ۲۶/۰ پاسکال 
چگالی نسبی بخار نسبت به هوا: ۹۳/۶ 
ترکیبات سمی و خطرناک: فنیل مرکور و الکوکسی الکیل و ترکیبات الکیل و جیوهٔ متیله 
منابع (استحصال) 
منشأ اصلی جیوه، سوخت ذغال‌سنگ و نفت و مشتقات آن بوده، تخریب فیزیکی و شیمیائی سنگ‌ها، سالانه در حدود ۲۳۰تُن جیوه به دریاها و اقیانوس‌ها می‌افزاید. انواع ترکیبات جیوه، سمیّت متفاوتی دارند و از این جهت، ترکیباتی بویائی جیوه مانند فنیل مرکور و الکوکسی الکیل، کمترین سمیّت و ترکیبات اکلیل، بیشترین سمیّت را دارند. 

دسته بندی: مباحث رشته ها » مقاله و تحقیق

تعداد مشاهده: 2228 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:15 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود فایل کامل بررسی جیوه و تاثیرات ان در کشاورزی و دام داری
    در قالب فایل word و متشکل از 8 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.