تکنولوژي توليد ماکاروني

دسته بندي : مباحث رشته ها » کشاورزی و زراعت
فهرست مطالب
عنوان     صفحه
مقدمه و تارتخچه      1
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني     4
2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني     10
3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآورده‌هاي ماکاروني    18
4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده     20
فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده     24
فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني    37
1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني     38
الف: روش غير پيوسته     40
ب: روش پيوسته     41
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده     42
الف: انتقال دهنده‌هاي افقي     43
ب: انتقال دهنده‌هاي عمودي     43
عنوان     صفحه
ج: انتقال دهنده‌هاي بادي     43
فصل چهارم :
1-4- بخش اول : خشک کردن     46
الف) خشک کردن اوليه     48
ب) خشک کردن مياني     49
ج) خشک کردن نهايي     49
2-4- بخش دوم : يک دياگرام خشک کردن موفقيت آميز     53
3-4- بخش سوم : منحني خشک کردن و نمودار آن     55
فصل پنجم
1-5- گرمخانه‌هاي ماکاروني     59
فصل ششم:
بخش اول : بسته‌بندي توسط کارگر و بسته‌بندي اتوماتيک     63
بخش دوم : ويژگي‌هاي بسته‌بندي مطابق استاندارد     64
فصل هفتم
1-7- بخش اول : نگهداري و انبار کردن محصول     67
فصل هشتم
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه     70
عنوان     صفحه
الف) رعايت بهداشت توسط کارگران خط توليد     70
ب) رعايت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندي و انبار     71
ج) نظافت قسمتهاي مختلف انبار     71
فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمايش شيمي     75
الف) تعيين pH ماکاروني     75
ب) آزمايش پخت و آزمايش جهت تعيين وزن مواد جامد در آب     75
ج) آزمايش رطوبت     76
2-9- بخش دوم : طرز تهيه محيط‌هاي کشت     77
الف) طريقه کشت پليت کنت آگار     77
ب) دستور  تهيه سوسپانسيون زرده تخم مرغ     78
پ) تهيه محيط کشت سوبرودکستروز آگار     79
ت) طريقه کشت و شمارش آزمونهاي ميکروبي     81
ث) تهيه محيط کشت باسيلوس سرئوس     82
ج) طريق کشت کپک    83
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کيفي مواد اوليه     83
4-9- بخش چهارم: کنترل کيفيت فرآورده‌هاي نهايي     88
عنوان     صفحه
فصل دهم:
1-10- بخش اول : استاندارد ويژگي‌هاي ماکاروني     97
فصل يازدهم:
بخش اول : بحث و نتيجه‌گيري     112
بخش دوم: پيشنهادات     113
بخش سوم: مقاله
بخش چهارم: منابع     117

دسته بندی: مباحث رشته ها » کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 8475 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 117

حجم فایل:146 کیلوبایت

 قیمت: 36,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل