فیتوکمیکال های گندم

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
گندم به عنوان یکی از مهم­ترین غلات مورد مصرف در رژیم غذایی انسان، یک سوم از کل تولید غلات سراسر دنیا را شامل می­گردد. دانه کامل گندم به طور مشخص از سه قسمت اندوسپرم، جوانه و پوسته تشکیل شده است. اندوسپرم درحدود 80-75 درصد از وزن دانه را شامل می­شود و این درحالی است که سبوس و جوانه در بین رقم­های مختلف گندم، وزن­های متفاوتی دارند. اهمیت مصرف گندم در رژیم غذایی انسان با توجه به هرم الگوی غذایی بر هیچ کس پوشیده نیست.. برخی از فیتوکمیکال­ها نظیر اسید فرولیک و دی فرولات که به طور عمده در غلات یافت می­شوند، در مقادیر بسیار ناچیزی نیز در میوه­ها و سبزیجات وجود دارند. دانه‏ های غلات حاوی توکوترینول ، توکوفرول و اوریزانولمی­باشند. این فیتوکمیکال­ها نقش دفاعی و ساختاری مهمی در دانه غلات ایفا می­کنند. البته نوع و رقم غلات نیز می­تواند بر روی تجمع فیتوکمیکال­ها در دانه کامل آن مثمرثمر باشد و از مهمترین انواع فیتوکمیکال­های موجود در دانه غلات کامل می­توان به فنولیک­ها، کاروتنوئیدها، ترکیبات ویتامین E، لیگنان ها، بتاگلوکان، اینولین و بتائین اشاره کرد.
در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود:

فنولیک­ها

کاروتنوئیدها 

ویتامین E

لیگنان ها

بتاگلوکان

فیتواسترول ها
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7144 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:72 کیلوبایت

 قیمت: 27,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل