صمغ کاراگینان در صنایع غذایی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
به طور کلی در صنایع غذایی کاراگینان به دلیل خواص ژل دهندگی، سفت کنندگی و تثبیت کنندگی مورد استفاده قرار می‏گیرد و به تازگی نیز در صنایع گوشتی برای تولید فرآورده‏های کم چربی کاربرد یافته است. گوشت یک سیستم پیچیده بافت ماهیچه، بافت همبند، چربی و آب می‏باشد که در طی فراوری، واکنش‏های داخلی متعددی بین همه این ترکیبات رخ می‏دهد. در فرآورده‏های گوشتی کاراگینان‏ها به عنوان ژل دهنده و نگهدارنده آب استفاده می‏گردند. چون کاهش چربی اغلب منجر به بافت سفت و غیر قابل پذیرش می‏شود، علاقه خاصی به افزودن آن‏ها در فرآورده ‏های گوشتی کم چربی وجود دارد.
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7308 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 3

حجم فایل:363 کیلوبایت

 قیمت: 21,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل