ترکیبات تشکیل دهنده بستنی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی

بستنی در اصل امولسیون پایداری تشکیل شده از آب، چربی، مواد جامد شیر و قندها است که هوادهی و منجمد شده است. چون مواد جامد بستنی نسبتاً کم و بین 30٪ و 40٪ است و مواد تشکیل‌دهنده آن به فساد میکروبی بسیار حساس هستند، تولید بستنی به شدت کنترل می‌شود. در بریتانیا، در مقررات مربوط به برچسب مواد غذایی، سال 1996، به مواد مجاز برای تهیه بستنی و ترکیب نهایی آن و حتی نحوه نام‌گذاری محصول اشاره شده است. این ضوابط شامل چگونگی ساخت و نگهداری بستنی نیز بوده و به عملیات حرارتی، که استریل بودن محصول را تضمین می‌کنند، توجه ویژه‌ای شده است. گفته می‌شود که مقررات مربوط به تولید بستنی بسیار بیشتر از ضوابط تولید سایر مواد غذایی است. 


دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 10011 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 3

حجم فایل:47 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
برچسب ها: بستنیامولسیون