فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي

دانلود فایل کامل پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي در قالب فایل pptx و متشکل از 60 صفحه قابل ویرایش و آماده چاپ

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق درباره بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی

دانلود تحقیق درباره بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی تعداد صفحات:6 نوع فایل: word (قابل ویرایش) بخشی از محتوا :: تغذیه مهمترین امر در پرورش طیور بوده ...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت آب

دانلود فایل کامل پاورپوینت آب در قالب فایل pptx متشکل از 10 اسلاید قابل ویرایش به همراه فونت های مخصوص و آموزش استفاده از آنها در قالب یک فایل pdf

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

طرح توجیهی بیکینگ پودر و نمک های فسفاته

مواد مخمر یکی از مهمترین ترکیبات مورد نیاز برای پخت نان، کیک و شیرینی هستند که در سبک شدن یا به اصطلاح ور آمدن خمیر موثر خواهند بود. اگرچه اساسا مخمرها موجوداتی بیولوژیکی هستند اما ترکیباتی مانند جوش شیرین و بیکینگ پودر نیز نقش مخمری را دارند. مخمرها...

قیمت : 5,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

انواع ماکارونی

ماکارونی از نظر تکنولوژی جزء فرآورده­هایی به نام Pasta با محصولات خمیری میباشد. تقسیم­ بندی محصولات خمیری به دلیل تنوع زیاد در شکل و اندازه ­در منابع مختلف قدری با یکدیگر تفاوت دارند. 

قیمت : 2,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تاریخچه تولید ماکارونی در جهان

کشور ایتالیا به عنوان موطن اصلی ماکارونی محسوب می­شود. لیکن مدارک موجود نشان می­دهد تولید ماکارونی هم زمان با ایتالیا در چین یا ژاپن نیز توسعه یافته است. محصولات خمیری برای اولین بار در 800 سال پیش در ایتالیا تولید گردید. برخی پایه گذاری صنعت ماکا...

قیمت : 1,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

ترکیبات تشکیل دهنده بستنی

بستنی در اصل امولسیون پایداری تشکیل شده از آب، چربی، مواد جامد شیر و قندها است که هوادهی و منجمد شده است. چون مواد جامد بستنی نسبتاً کم و بین 30٪ و 40٪ است و مواد تشکیل‌دهنده آن به فساد میکروبی بسیار حساس هستند، تولید بستنی به شدت کنترل می‌شود. در ...

قیمت : 2,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

رنگ کارامل

رنگ کارامل (E150) از طریق گرم کردن کنترل شده قند، به ویژه شربت گلوکز DE (معادل دکستروز) بالا تولید می‌شود. گرم کردن مستقیم قند کارامل ساده تولید می‌کند که بیشتر برای خواص طعم‌دهندگی استفاده می‌شود تا رنگ تیره آن، اما با حرارت دادن قندهای مختلف در...

قیمت : 2,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

اثر آنتی اکسیدانی خردل

بررسی اجمالی مروری بر تحقیقات گذشته محققان در مورد خواص آنتی اکسیدانی خردل

قیمت : 1,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8قبلی · بعدی