خواص دی الکتریک مواد غذایی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
خواص الکتریکی موادغذایی و محصولات بیولوژیکی اغلب فاکتورهای باارزشی در ظهور تکنولوژی موادغذایی می باشند. اخیرا این خواص برای ارزیابی ویژگی فرایندهایی (الکترومغناطیسی و فرایندهای الکتریکی) که بر اساس روشهای الکتریکی پایه ریزی می شوند، استفاده می گردند.این جزوه شامل موارد ذیل میباشد:1) فاکتورهای تاثیرگذار بر روی خواص الکتریکی موادغذایی بسامد یا فرکانس موادغذایی درجه حرارتمحتوی رطوبتدانسیتهترکیب ماده غذایی2) خواص دی الکتریک موادغذایی 3) استفاده های صنعتی از خواص دی الکتریک موادغذایی 4)تحقیقات انجام گرفته خواص دی الکتریک 5) فراوری موادغذایی با میکروویو 6)تکنیک های اندازه گیری خواص دی الکتریک موادغذایی    
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7706 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 26

حجم فایل:843 کیلوبایت

 قیمت: 26,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    doc

  • گالری تصاویر :